Sirena

Apekatt, ramp, ninja - kjært barn har mange navn! Hun har absolutt ingen bagasje fra sine første 4 levemåneder som gatehund i Estepona. Hun elsker alt og alle og selv om det er mye lyd i henne vil hun bare leke og LØPE! Hun er alltid positiv og nysgjerrig på nye ting og tar nye utfordringer på strak labb.

Første gang vi traff Sirena var da jeg tok med meg kjæresten min til ADANA for å møte Alva den første gangen. Vi ville gå en tur utenfor shelteret med Alva, men siden vi var to måtte vi ta med oss hver vår hund på den lille rusleturen. Alva gikk i en pen (en stor hundegård hvor de kan velge om de vil være ute eller inne) med ca 30 andre hunder, 1 av dem var Sirena. Kjæresten min falt for den brindle pelsen og jeg hadde lagt merke til at de to små tispene var som Knoll og Tott. Dagen jeg dro for å hente Alva ble altså Sirena med på lasset og gjett om vi er glad for det! Vi har gått på videregående lydighetskurs sammen i Kristiansand, trent weightpull i Arendal, gått blodspor i Levanger, startet agility og rallylydighet i Bamble og gått utallige turer rundt omkring fra Sørlandet til Nord Trøndelag. Etter hundekjøringsåret mitt i Alta ønsket jeg meg selvfølgelig en husky som kunne trekke på ski og bære kløv, men vet dere hva? Det kan jammen små hunder også! Med riktig trening kan de bli ganske så sterke. Sirenas personlige rekord på weightpull er 64,5 kg, men det er ingenting i forhold til de som konkurrerer aktivt i denne spennende sporten.

Uansett hvor vi drar på tur bruker jeg magebelte og sele på hundene (halsbånd er til pynt eller gå pent trening) og uansett hvor kort eller lang turen er ligger lille Sirena med sine 9 kg i selen og trekker. Jeg har til og med fått kommentar fra en dyktig hundekjører om hvor godt trent den lille bråkmakeren er <3

Ball? Til meg? BALL!!!
Ho er grådig søt når ho sover!
Ute å nyter solen i Kristiansands skjærgård
Sirena liker best å vasse og når elva står høyt opp i hagen blir det fine bilder!
Sitt..
nei Sirena, bli!
sigh..
Med sine 9 små kg har Sirena en pers på 64,5 kg på weight pull banen i 2016
Mon tro om jeg holder en ball bak kamera?
Lydighetstrening i Bamble
Lydighetstrening i Bamble
Agility stevne i Bamble
Agility stevne i Bamble