Privat trening

- en eller flere hundeeiere og hunder sammen

Styrke, balanse og koordinasjonstrening for friske hunder eller kronikere. Opplegg skreddersys for deg og din hund. Vi trener blant annet med ulike FitPAWS baller, kavaletter, mm. Er dere en vennegjeng som vil trene sammen? Kom med ønske om varighet og innhold så lager jeg en gruppepris.

Hva slags trening som passer for deg og din hund kan variere. Er hunden nervøs eller trygg? Overvektig eller sprek? Blir hunden din fort trygg på nye ting eller trenger den litt tilvenning?
Noen eiere vegrer seg for å prøve for eksempel FitPAWS baller fordi de tror hunden er for redd eller lat til å få nytte av det. Bestill en time med meg så skal vi sammen lage et treningsprogram som vil fungere for dere.

Husk belønning som hunden ønsker å jobbe for. Det kan være en ekstra kul leke eller digge godbiter.

Hva kan vi trene på?
Bakpartskontroll, frampartskontroll, kjernemuskulatur i hele kroppen (som også styrker overlinjen), koordinasjon, smidighet, trene opp dårlig propriosepsjon i poter og håndledd, bedre steglengde ved hjelp av kavaletti, øke selvtilliten ved å trene litt i høyden og med helt nye ting, mentaltrening ved å lære noe helt nytt, og mye mye mer.
Det er bare fantasien som setter grenser!

Kansellering av timer og kurs
Vi forbeholder oss retten til å kansellere kurs med for få påmeldte (samt timebestillinger) eller ved andre forhold som gjør det vanskelig å gjennomføre.
Dersom kurset eller timen kanselleres, tilbakebetales hele kjøpssummen.

Kundregister og GDPR
Gjennom din bestilling av time eller påmelding til kurs, aksepterer du å stå i vårt kunderegister. Opplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du kan når som helst, etter gjennomført behandling/kurs, be om å bli strøket fra registeret.