Gottabe Karen

Karen fikk sin første Shetland Sheepdog i 2003 og har tross sin unge alder snart 20 års erfaring med rasen. Likevel var det ikke før 2014 hun fikk interessen for agility, og det begynte å balle på seg. Etter dette har hun både skolert flere hunder og ekvipasjer, og er en egen erklært hundenerd. I 2021 gikk hun inn i avlsverden og ble med i oppdrettet Gottabe Shelties.

Karen er glad i agilitysporten, men hun lever for hundene sine, og deres helse og trivsel står høyest!
Hun har sine aktive år deltatt på rekrutteringsprosjektet i 2015, to landslagsuttak og flere ganger Jr NM.

AGI AGHI AGII AGHII AGIII AGHIII Shari Pat's Teddy Boy Hjalmar
En liten sheltie gutt, med et stort hjerte. Karens første agilityhund, og en hund som har gitt mye både i opplevelser og vennskap.
Agility: Klasse 3, uoff Norsk Agility Champion,
Hopp: Klasse 3, uoff Norsk Hopp Champion
Rally; klasse 2
Bronse merke i lydighet, med på Rekrutt prosjektet 2015, 4.plass i Junior NM 2016, 3.plass i Junior NM 2017, 5.plass i Junior NM 2018, 4.plass Junior NM 2021, Landslagsuttak 2017 og 2018.


Gottabe Extra Action Lux
Lux var Karens andre agilityhund. Etter en meget kort agilitykarriere ble hun skadet etter arvelige svakheter. Dette startet Karens interesse for kropp og helse, og prehab/rehab reisen begynte. Dessverre ble Lux bare tre år gammel.
AGI AGHI Coltris Not Just A Pretty Face Fus
Fus kalles for gjengens sheriff og er Karens sorte skygge. Hun følger med over alt og gjør alt hun kan for å please, så lenge det gagner henne så klart. Fus var også hunden Karen fikk oppfulgt sin drøm om å ha eget valpekull med. I 2021 fikk hun sitt første og eneste kull, med en overlevende som Karen har i dag.
I 2021 vant hun Jr NM i small.
Fus konkurrerer i klasse 3 og i 2022 satser Karen og Fus mot NM og Landslagsuttak.
Gottabe In Your Face Kady
Kady er fra Karens første kull og datter av Fus. Planen var at hun skulle være den neste agilitystjernen, men da hun var 8 mnd knakk hun overarmen. Dette resulterte i operasjon og en lang rehab reise, som fremdeles pågår. Agilitykarrieren ser ut til å kunne bli en mulighet, men antageligvis som bonus hund.
Gottabe Just Like Magic Jada
Jada står på fôr for oppdretter hos Karens foreldre, men da ting ble som de ble med Kady kan det hende hun får prøve litt agility også!